Korkealuokkaiset piharakennukset
25-vuoden kokemuksella

Active Garden Piharakennusten edelläkävijä 24/7Tärkeimmät arvomme ovat virheetön laatu, täsmällisyys ja asiakkaiden tarpeet huomioon ottava asiakaspalvelu. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle täydellinen paketti, niin tuotteen kuin palvelunkin osalta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pyrkii täyttämään asiakkaan odotukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuosien kokemuksella uskomme ymmärtävämme asiakkaidemme tarpeet ja jatkuvalla tuotekehityksellä pyrimme varmistamaan, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita yksilöllisiä toiveita kuunnellen.

Korkea laatu on meille avainasia. Haluamme osaltamme auttaa asiakkaitamme nauttimaan vapaa-ajastaan ja irtautumaan arjesta.

Active Garden on korkealuokkaisten piharakennusten jälleenmyyjä. Toimitamme suoraan tehtaan varastosta, jotta pystyisimme säilyttämään alhaisen kulurakenteen. 

Varastomme sijaitsee Järva-Jaanissa Eestissä, toimitamme vuodessa satoja piharakennuksia ihmisille ympäri Euroopan. Löydät show roomimme Pirkkalasta, Suomesta jossa nähtävillä runsaasti erilaisia kota, huvimaja & saunaratkaisuita.

KUN LAATU RATKAISEE.

Hae Santander rahoitusta


Hae rahoitusta

Tutustu valikoimaamme

Lataa kuvasto